Gadżety
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Re: Gadżety
Jeżeli masz takie zdanie, to prosze bardzo, na pewno taki gadżet ma swoje walory, a co do wartości komercyjnej Eddy'ego, zacytuje widomość podaną przez Onet.pl:
"Tysiące fanów muzyki swoimi głosami zadecydowało, że koszulka Iron Maiden ze słynną maskotką Eddiem została uznana za T-shirt wszech czasów. Informację o tym plebiscycie podał irlandzki dziennik Belfast Telegraph. (...)"Na pewno sądziliście, że wygra ktoś ze współczesnych artystów. Ale Iron Maiden ma tak wielu oddanych fanów, których zgromadził przez ponad 20 lat" - powiedział Russel Coultart z teeshirtstore.com."
"Tysiące fanów muzyki swoimi głosami zadecydowało, że koszulka Iron Maiden ze słynną maskotką Eddiem została uznana za T-shirt wszech czasów. Informację o tym plebiscycie podał irlandzki dziennik Belfast Telegraph. (...)"Na pewno sądziliście, że wygra ktoś ze współczesnych artystów. Ale Iron Maiden ma tak wielu oddanych fanów, których zgromadził przez ponad 20 lat" - powiedział Russel Coultart z teeshirtstore.com."
to znaczy ze Maideni sa nie tylko swietni muzycznie ale takze poprzez umiejetne trafianie w odpowiednia czesc rynku zarabiaja krocie co powoduje ze w marketingu tez sa niezli
cholera coraz bardziej ich lubie
cholera coraz bardziej ich lubie
Przyznaje sie do posiadania: 2 t-shirtow (Powerslave i Clansman), flagi (The Prophecy) oraz plakatu z Mystica.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
A ja tylko posiadam plakat z Mystica ciezko zdobyty 
Nie sądzę, żeby noszenie koszulek było szpanem, nie mówiąc już o tym, że to obciach dla zespołu. Bzdura
Ja mam kilka koszulek i naszywek i uważam, że to świetna sprawa...
ha tez bylam w tym sklepie. a jesli chodzi o moje zdanie to nie kupuje gadżetów maidenowskich, bo to już przesada. łatwo pojsc do sklepu i kuic sobie 10 koszulke czy bluze. co innego jak zrobilo sie coś samemu albo zdobyło z trudem, wtedy to ma sens bo masz do tego sentyment i traktujesz to jako pamiątke. nawet stringi moga miec wartość sentymentalną hehe. i pewnie o to chodziło Primusowi..Bonzo pisze:JMM który to był sklepJMM pisze:W pewnym sklepie muzycznym w Zakopanym widziałem poduszkę na której był wzorek z okładki 'The Best Of the beast". Osobiście uważam coś takiego za załosne. W moim posiadaniu jest tylko jedna koszulka zespołu, i nie wiem po co miec dziesięć róznych koszulek i bluz tego samego zespołu, oraz mnóstwo innych elementów garderoby., ten na krupówkach co sie schodkami na dół schodziło? chyba ten, bo tamten koles miał tam takie rózne rzeczy
Ja mam dwie koszulki i bluze. Takie ciuchy to fajna sprawa ludzie sa rozpoznawalni dzieki tem. Tylko nie można przesadzac codziennie chodzic i innej bluzioe Ironow czy jakiegokolwiek innego zespołu. CZasem nawet mała broszka czy cos jest ok. i nie jest takie az rzucajace sie w oczy ale jak ktos chce to zauwazy.
:):)
UpTheIrons
Co do koszulek: http://muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=14188
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Już o tym tutaj mówiłem.the_trooper pisze:Co do koszulek: http://muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=14188
koszulki, sztuk: 2; naszywki, sztuk: 1; plakaty, sztuk: 1. to chyba wszystko, jeśli chodzi o moje gadżety związane z ironami
A propo gadżetów. Ile kosztowały oficjalne koszulki i plakaty podczas ostatniej trasy. Szczeże mówiąc nawet się tym nie zainteresowałem. A kolejna trasa ma wg mnie logo tzn to podobne do World Piece Tour. Może się skuszę na coś związanego z tym.
W moim posiadaniu cztery koszulki (Dance of Death , Fear Of The Dark i jakas niepodobna do niczego 'Eddie na motorze w stroju samuraja' i jeszcze A real live one )
Ostatnio zmieniony ndz gru 19, 2004 10:56 pm przez KILLER, łącznie zmieniany 1 raz.
-
butcher111
- -#Charlotte

WITAM WSZYSTKICH - NIE ZAGLADAŁEM TU WOGÓLE , ALE MYSŁE ŻE MOGE SIE POCHWALIC SWOIMI ZDOBYCZMI , A WIĘC ZACZNE OD SETLISTY KTÓRA ZDOBYŁEM NA KONCERCIE W PRADZE ,A Z WROCŁAWIA 2003 MAM FROTKE HARRISA!!!!I FROTKE NICKO!!!!!!!NIEZŁY FART , A NA KONIEC ,TO CO BYEŁM W ZAJEBISTYM SZOKU , JESTM NA TELEDYSKU NO MORE LIES !!!!!!!!!!!!!!!!NA 1 PLANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No More Lies
kurcze ale ty masz fartabutcher111 pisze:WITAM WSZYSTKICH - NIE ZAGLADAŁEM TU WOGÓLE , ALE MYSŁE ŻE MOGE SIE POCHWALIC SWOIMI ZDOBYCZMI , A WIĘC ZACZNE OD SETLISTY KTÓRA ZDOBYŁEM NA KONCERCIE W PRADZE ,A Z WROCŁAWIA 2003 MAM FROTKE HARRISA!!!!I FROTKE NICKO!!!!!!!NIEZŁY FART , A NA KONIEC ,TO CO BYEŁM W ZAJEBISTYM SZOKU , JESTM NA TELEDYSKU NO MORE LIES !!!!!!!!!!!!!!!!NA 1 PLANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_EOT_
Ja mam trzy koszulki (BNW, LaD, Maiden England) naszywke, plakat z Give me Ed, i flage z RDO; ale to wszystko mi sie juz znudzilo, flaga i plakat sobie wisza, a koszulki nosze ze tak powiem"normalnie" pod bluzą, troche sie podsmiechuje jak widze ludzi ktorzy ubieraja na siebie 10 warstw bluz i na wiezch jeszcze koszulke e Eddie'm
Zgadzam sie, ze gadzety typu paski, szliki itp (ostatnio widzialem SMYCZ - to do noszenia kluczy a szyi
) sa obciachowe i jak widze ludzi ktorzy nimi szpanuja.... to przestaje sie dziwic, tym ktorzy zatrzymuja kazdego czlowieka w koszulce jakiegos zespolu i karza wymieniac jego sklad 
Koszulki 3,naszywki 3 w różnych miejscach, plakat z mystica, flaga Piece of mind :solo
-
Deleted User 622
4 naszywki ktorych nie uzywam, 5 koszulek, bandama X-Factor, flaga DOD, plakat i bilet z Mystica
ta masz kostke murraya wowSim0n pisze:najbardziej jestem dumny z kostki davea murraya.. reszta jest niewazna.. koszulki, bluza, flagi..
Dave Murray---------> wymiatacz
hehe ;p
Sim0n chyba w życiu jej nie sprzeda (nie dziwie sie) :solo
Ja jak bym miał taka kostke to ja pewnie odrazu zgubił bo bezprzeryw gubie kostki