Gadżety

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Tomek(JMM)
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: Gadżety

Post autor: Tomek(JMM) »

Jeżeli masz takie zdanie, to prosze bardzo, na pewno taki gadżet ma swoje walory, a co do wartości komercyjnej Eddy'ego, zacytuje widomość podaną przez Onet.pl:

"Tysiące fanów muzyki swoimi głosami zadecydowało, że koszulka Iron Maiden ze słynną maskotką Eddiem została uznana za T-shirt wszech czasów. Informację o tym plebiscycie podał irlandzki dziennik Belfast Telegraph. (...)"Na pewno sądziliście, że wygra ktoś ze współczesnych artystów. Ale Iron Maiden ma tak wielu oddanych fanów, których zgromadził przez ponad 20 lat" - powiedział Russel Coultart z teeshirtstore.com."
Awatar użytkownika
white
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: white »

to znaczy ze Maideni sa nie tylko swietni muzycznie ale takze poprzez umiejetne trafianie w odpowiednia czesc rynku zarabiaja krocie co powoduje ze w marketingu tez sa niezli

cholera coraz bardziej ich lubie :D
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: mimski »

Przyznaje sie do posiadania: 2 t-shirtow (Powerslave i Clansman), flagi (The Prophecy) oraz plakatu z Mystica.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Mirdaroh
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Mirdaroh »

A ja tylko posiadam plakat z Mystica ciezko zdobyty :)
Awatar użytkownika
Majek
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Majek »

Nie sądzę, żeby noszenie koszulek było szpanem, nie mówiąc już o tym, że to obciach dla zespołu. Bzdura :? Ja mam kilka koszulek i naszywek i uważam, że to świetna sprawa...
Awatar użytkownika
Andzia
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Andzia »

Bonzo pisze:
JMM pisze:W pewnym sklepie muzycznym w Zakopanym widziałem poduszkę na której był wzorek z okładki 'The Best Of the beast". Osobiście uważam coś takiego za załosne. W moim posiadaniu jest tylko jedna koszulka zespołu, i nie wiem po co miec dziesięć róznych koszulek i bluz tego samego zespołu, oraz mnóstwo innych elementów garderoby.
JMM który to był sklep :wink: , ten na krupówkach co sie schodkami na dół schodziło? chyba ten, bo tamten koles miał tam takie rózne rzeczy :)
ha tez bylam w tym sklepie. a jesli chodzi o moje zdanie to nie kupuje gadżetów maidenowskich, bo to już przesada. łatwo pojsc do sklepu i kuic sobie 10 koszulke czy bluze. co innego jak zrobilo sie coś samemu albo zdobyło z trudem, wtedy to ma sens bo masz do tego sentyment i traktujesz to jako pamiątke. nawet stringi moga miec wartość sentymentalną hehe. i pewnie o to chodziło Primusowi..
Awatar użytkownika
Eol_Eddie
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Eol_Eddie »

Ja mam dwie koszulki i bluze. Takie ciuchy to fajna sprawa ludzie sa rozpoznawalni dzieki tem. Tylko nie można przesadzac codziennie chodzic i innej bluzioe Ironow czy jakiegokolwiek innego zespołu. CZasem nawet mała broszka czy cos jest ok. i nie jest takie az rzucajace sie w oczy ale jak ktos chce to zauwazy. :):):)
UpTheIrons
Awatar użytkownika
speedrw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: speedrw »

Awatar użytkownika
Tomek(JMM)
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Tomek(JMM) »

the_trooper pisze:Co do koszulek: http://muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=14188
Już o tym tutaj mówiłem.
Awatar użytkownika
Yavanna
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Yavanna »

koszulki, sztuk: 2; naszywki, sztuk: 1; plakaty, sztuk: 1. to chyba wszystko, jeśli chodzi o moje gadżety związane z ironami
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

A propo gadżetów. Ile kosztowały oficjalne koszulki i plakaty podczas ostatniej trasy. Szczeże mówiąc nawet się tym nie zainteresowałem. A kolejna trasa ma wg mnie logo tzn to podobne do World Piece Tour. Może się skuszę na coś związanego z tym.
Awatar użytkownika
KILLER
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: KILLER »

W moim posiadaniu cztery koszulki (Dance of Death , Fear Of The Dark i jakas niepodobna do niczego 'Eddie na motorze w stroju samuraja' i jeszcze A real live one )
Ostatnio zmieniony ndz gru 19, 2004 10:56 pm przez KILLER, łącznie zmieniany 1 raz.
butcher111
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: butcher111 »

WITAM WSZYSTKICH - NIE ZAGLADAŁEM TU WOGÓLE , ALE MYSŁE ŻE MOGE SIE POCHWALIC SWOIMI ZDOBYCZMI , A WIĘC ZACZNE OD SETLISTY KTÓRA ZDOBYŁEM NA KONCERCIE W PRADZE ,A Z WROCŁAWIA 2003 MAM FROTKE HARRISA!!!!I FROTKE NICKO!!!!!!!NIEZŁY FART , A NA KONIEC ,TO CO BYEŁM W ZAJEBISTYM SZOKU , JESTM NA TELEDYSKU NO MORE LIES !!!!!!!!!!!!!!!!NA 1 PLANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No More Lies
Awatar użytkownika
KILLER
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: KILLER »

butcher111 pisze:WITAM WSZYSTKICH - NIE ZAGLADAŁEM TU WOGÓLE , ALE MYSŁE ŻE MOGE SIE POCHWALIC SWOIMI ZDOBYCZMI , A WIĘC ZACZNE OD SETLISTY KTÓRA ZDOBYŁEM NA KONCERCIE W PRADZE ,A Z WROCŁAWIA 2003 MAM FROTKE HARRISA!!!!I FROTKE NICKO!!!!!!!NIEZŁY FART , A NA KONIEC ,TO CO BYEŁM W ZAJEBISTYM SZOKU , JESTM NA TELEDYSKU NO MORE LIES !!!!!!!!!!!!!!!!NA 1 PLANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurcze ale ty masz farta :)

_EOT_
Rusek
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Rusek »

Ja mam trzy koszulki (BNW, LaD, Maiden England) naszywke, plakat z Give me Ed, i flage z RDO; ale to wszystko mi sie juz znudzilo, flaga i plakat sobie wisza, a koszulki nosze ze tak powiem"normalnie" pod bluzą, troche sie podsmiechuje jak widze ludzi ktorzy ubieraja na siebie 10 warstw bluz i na wiezch jeszcze koszulke e Eddie'm :lol: Zgadzam sie, ze gadzety typu paski, szliki itp (ostatnio widzialem SMYCZ - to do noszenia kluczy a szyi :shock: ) sa obciachowe i jak widze ludzi ktorzy nimi szpanuja.... to przestaje sie dziwic, tym ktorzy zatrzymuja kazdego czlowieka w koszulce jakiegos zespolu i karza wymieniac jego sklad :x
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

Koszulki 3,naszywki 3 w różnych miejscach, plakat z mystica, flaga Piece of mind :solo
Deleted User 622

Post autor: Deleted User 622 »

4 naszywki ktorych nie uzywam, 5 koszulek, bandama X-Factor, flaga DOD, plakat i bilet z Mystica
trzeci
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: trzeci »

Sim0n pisze:najbardziej jestem dumny z kostki davea murraya.. reszta jest niewazna.. koszulki, bluza, flagi..
ta masz kostke murraya wow :roll: a mozesz mi powiedziec jakiej gruboscie i ksztalut jest (sprzedaj jakas murraya)
Dave Murray---------> wymiatacz hehe ;p
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

Sim0n chyba w życiu jej nie sprzeda (nie dziwie sie) :solo
Awatar użytkownika
IM
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: IM »

Ja jak bym miał taka kostke to ja pewnie odrazu zgubił bo bezprzeryw gubie kostki
ODPOWIEDZ