Kreator

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: Kreator

Post autor: Zakkahletz »

gumbyy pisze: śr sty 19, 2022 11:57 pmKreator przy ostatnich klipach współpracuje z wrocławską Grupą 13 i to oni im robią teledyski.
Gratuluję zapowiadającego się fajnego punktu w życiorysie. :) Grupa 13 płaci choć symbolicznie za statystowanie czy wystąpisz po koleżeńsku, w czynie społecznym? ;)

Jak nie zapomnisz, pozdrów ode mnie Sami Yli-Sirniö, może mnie sobie przypomni z czasu koncertu Barren Earth w Polsce. 8)
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Zazdro możliwości zbicia piąteczki z Petrozzą!
Dobrej zabawy :wink:
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Zakkahletz pisze: czw sty 20, 2022 12:12 am
gumbyy pisze: śr sty 19, 2022 11:57 pmKreator przy ostatnich klipach współpracuje z wrocławską Grupą 13 i to oni im robią teledyski.
Gratuluję zapowiadającego się fajnego punktu w życiorysie. :) Grupa 13 płaci choć symbolicznie za statystowanie czy wystąpisz po koleżeńsku, w czynie społecznym? ;)

Jak nie zapomnisz, pozdrów ode mnie Sami Yli-Sirniö, może mnie sobie przypomni z czasu koncertu Barren Earth w Polsce. 8)
Dzięki!

Jakaś kasa za to ma być, ale zupełnie mi na tym nie zależy. Bardziej ciekawi mnie jak wygląda profesjonalna realizacja klipu. Byłem na takiej amatorskiej, niskobudżetowej. Tutaj będzie przecież "na bogato". Oczywiście drugim plusem dodatnim jest spotkanie z zespołem i spędzenie dnia z nimi na planie.

Mam nadzieję, że będzie okazja zamienić choć parę słów z muzykami :D
www.MetalSide.pl
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Ha, no i w gębach do cateringu na planie powinni Cię uwzględnić, jeśli to ma być full profeska. ;)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Zakkahletz pisze: czw sty 20, 2022 12:39 pm Ha, no i w gębach do cateringu na planie powinni Cię uwzględnić, jeśli to ma być full profeska. ;)
No na jakieś ładne ujęcie w klipie po cichu liczę ;) :lol:
www.MetalSide.pl
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

gumbyy pisze: czw sty 20, 2022 12:24 pm Mam nadzieję, że będzie okazja zamienić choć parę słów z muzykami :D
Taki to kostki wyłapie nawet jak gigów nie ma ;-)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

thorgal_30 pisze: czw sty 20, 2022 2:50 pm
gumbyy pisze: czw sty 20, 2022 12:24 pm Mam nadzieję, że będzie okazja zamienić choć parę słów z muzykami :D
Taki to kostki wyłapie nawet jak gigów nie ma ;-)
:shock: :lol: :lol:

Trzeba sobie jakoś radzić :lol:
www.MetalSide.pl
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

gumbyy pisze: czw sty 20, 2022 1:32 pm
Zakkahletz pisze: czw sty 20, 2022 12:39 pm Ha, no i w gębach do cateringu na planie powinni Cię uwzględnić, jeśli to ma być full profeska. ;)
Ładne ujęcie w klipie swoją drogą, ale miałem na myśli skorzystanie z cateringu na planie. :P
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Zakkahletz pisze: czw sty 20, 2022 3:45 pm
gumbyy pisze: czw sty 20, 2022 1:32 pm
Ładne ujęcie w klipie swoją drogą, ale miałem na myśli skorzystanie z cateringu na planie. :P
No to też :lol:
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

No i jak tam ten klip?
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

widman pisze: pt sty 21, 2022 8:01 pm No i jak tam ten klip?
Jedno jest pewne - będzie w nim kiepska muzyka bo to nowy Kreator ;)
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

To nie jest tak pewne jak to, że klip będzie co najmniej dobry, bo będzie w nim gumbyy. ;)
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Zakkahletz pisze: pt sty 21, 2022 8:53 pm To nie jest tak pewne jak to, że klip będzie co najmniej dobry, bo będzie w nim gumbyy. ;)
A z tym nie dyskutuję ;)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Zakkahletz pisze: pt sty 21, 2022 8:53 pm To nie jest tak pewne jak to, że klip będzie co najmniej dobry, bo będzie w nim gumbyy. ;)
:oops: :lol:

Nowy numer ("Hate Uber Alles") nawet spoko, niezła dynamika i w miarę konkretny strzał. Premiera już za jakieś dwa tygodnie z tego co mówili. Teledysk lekko koncertowy z małymi zamieszkami z policją ;) :lol: Było trochę demolki ;)

Mega przygoda ogólnie. Zespół zachwycony i mega wyluzowany. Po początkowym dystansie szybko przeszli w tryb przyjaźni :lol: Porozdawali kostki, był też czas na sesję zdjęciową, bo po przerwie obiadowej muzycy przyszli i zarządzili cykanie zdjęć. Realizacja pełna profeska, mnóstwo ludzi w to było zaangażowanych. Była czasówka kiedy jaka scena ma być kręcona, a całość szła tak sprawnie, że skończyliśmy 1h przed czasem :D

4 kostki w prezencie, fota z zespołem i jeszcze solo z Mille i Frederikiem. Plus autograf od Ventora na naszej wspólnej fotce z kiedyśtam.

Bardzo fajny dzień i wspomnień ogrom. No i niecierpliwie oczekuję premiery teledysku, bo jestem ciekaw efektu końcowego :D
Ostatnio zmieniony sob sty 22, 2022 11:13 am przez gumbyy, łącznie zmieniany 1 raz.
www.MetalSide.pl
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Relka z planu teledysku bardzo na plus. :P

Zamieszki z policją w klipie Kreatora = więcej punk rocka w thrashu = Zdan powinien być zadowolony, a nie narzekać. ;)
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

No to fajnie, wiadomo, przygoda.
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Zakkahletz pisze: sob sty 22, 2022 10:16 am Relka z planu teledysku bardzo na plus. :P

Zamieszki z policją w klipie Kreatora = więcej punk rocka w thrashu = Zdan powinien być zadowolony, a nie narzekać. ;)
Jak będą w końcu RIFFY a nie melo-pierdolo to pogadamy ;)
cezi
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: cezi »

Też miałem szansę byc na tym planie videoclipu Kreatora i potwierdzam, że było ekstra. Realizacja mega profesjonalna, wszystko było przygotowane. Nie byłem do końca , bo musiałem wracać wczesniej, brałem udział tylko w nagrywaniu koncertowej publiki. Udało mi się wejść do garderoby. Mam fotki z całym zespołem, i selfiki z Mille i Ventorem, A także do fotki sam od siebie basem poczestował mnie Frederic. Super przygoda i pamiątka na całe życie.
@gumboy...z ciekawości ile wypłacili statystom na koniec? Ja od razu zaznaczyłem, że jestem tam jako voluntariusz i żadnej kasy nie chcę.
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

cezi pisze: ndz sty 23, 2022 1:42 pm @gumboy...z ciekawości ile wypłacili statystom na koniec? Ja od razu zaznaczyłem, że jestem tam jako voluntariusz i żadnej kasy nie chcę.
Każdy dostał 100 do łapy ;)
www.MetalSide.pl
cezi
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: cezi »

gumbyy pisze: ndz sty 23, 2022 5:20 pm
cezi pisze: ndz sty 23, 2022 1:42 pm
Każdy dostał 100 do łapy ;)
Czyli nawet spoko:). Część dziewczyn tam chyba tylko dla tej stówki przyjechały...jak rozmawiały między sobą...
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
ODPOWIEDZ