Gratuluję zapowiadającego się fajnego punktu w życiorysie.
Jak nie zapomnisz, pozdrów ode mnie Sami Yli-Sirniö, może mnie sobie przypomni z czasu koncertu Barren Earth w Polsce.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Gratuluję zapowiadającego się fajnego punktu w życiorysie.
Dzięki!Zakkahletz pisze: ↑czw sty 20, 2022 12:12 amGratuluję zapowiadającego się fajnego punktu w życiorysie.Grupa 13 płaci choć symbolicznie za statystowanie czy wystąpisz po koleżeńsku, w czynie społecznym?
Jak nie zapomnisz, pozdrów ode mnie Sami Yli-Sirniö, może mnie sobie przypomni z czasu koncertu Barren Earth w Polsce.![]()

No na jakieś ładne ujęcie w klipie po cichu liczęZakkahletz pisze: ↑czw sty 20, 2022 12:39 pm Ha, no i w gębach do cateringu na planie powinni Cię uwzględnić, jeśli to ma być full profeska.![]()

Ładne ujęcie w klipie swoją drogą, ale miałem na myśli skorzystanie z cateringu na planie.gumbyy pisze: ↑czw sty 20, 2022 1:32 pmNo na jakieś ładne ujęcie w klipie po cichu liczęZakkahletz pisze: ↑czw sty 20, 2022 12:39 pm Ha, no i w gębach do cateringu na planie powinni Cię uwzględnić, jeśli to ma być full profeska.![]()
![]()
No to teżZakkahletz pisze: ↑czw sty 20, 2022 3:45 pmŁadne ujęcie w klipie swoją drogą, ale miałem na myśli skorzystanie z cateringu na planie.gumbyy pisze: ↑czw sty 20, 2022 1:32 pmNo na jakieś ładne ujęcie w klipie po cichu liczęZakkahletz pisze: ↑czw sty 20, 2022 12:39 pm Ha, no i w gębach do cateringu na planie powinni Cię uwzględnić, jeśli to ma być full profeska.![]()
![]()
![]()

A z tym nie dyskutujęZakkahletz pisze: ↑pt sty 21, 2022 8:53 pm To nie jest tak pewne jak to, że klip będzie co najmniej dobry, bo będzie w nim gumbyy.![]()
Zakkahletz pisze: ↑pt sty 21, 2022 8:53 pm To nie jest tak pewne jak to, że klip będzie co najmniej dobry, bo będzie w nim gumbyy.![]()

Jak będą w końcu RIFFY a nie melo-pierdolo to pogadamyZakkahletz pisze: ↑sob sty 22, 2022 10:16 am Relka z planu teledysku bardzo na plus.
Zamieszki z policją w klipie Kreatora = więcej punk rocka w thrashu = Zdan powinien być zadowolony, a nie narzekać.![]()
Czyli nawet spoko:). Część dziewczyn tam chyba tylko dla tej stówki przyjechały...jak rozmawiały między sobą...