Ja bym sie troche spierał co do tego stwierdzenia jakoby ostatnie albumy Tankard były przeciętne. Jak na moje ucho to ciągle nagrywają przyzwoite krążki. Dobrze się tego słucha jak zawsze w ich przypadkuAncientMariner pisze: ↑pt maja 20, 2022 6:26 pm Ciekaw jestem co tym razem chłopaki z Tankard wyskrobią. Oby się nie okazało że przez te 5 lat sobie bimbali i nagrali kolejna przeciętną płytę
Thrash Metal
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Thrash Metal
- AncientMariner
- -#Clansman

Może nie do końca to miałem na myśli. Owszem Thirst, A Girl Called Cerveza albo One Foot in the Grave trzymają poziom do którego Tankard już dawno przyzwyczaiło chyba wszystkich ale brakuje na ich ostatnich kilku nagraniach numerów które by wgniatały w fotel i zapadały w głowie na długo
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Posłuchałem na YT i o ile np. "Death By Hanging" wokalnie wyszło na Mysticu bardzo marnie, to z kolei "Blood To Be Let" nadspodziewanie dobrze i na koncert z taką dyspozycją pana wokalisty wybrałbym się chętnie. Skoro zagrali u nas aż 2 razy w tym roku, to pewnie zbyt prędko nie wrócą, ale jak już to się stanie, to mam nadzieję, że tym razem dla odmiany będzie Wawa.blackcocker pisze: ↑pn cze 06, 2022 12:30 am Na Warm Upa dotarłem dopiero koło godziny 22 jak już grało Heathen w B90 - dla nas Shrine Stage, ogólnie nigdy nie byłem na terenie Stoczni i Pleneru 33, ale jak zobaczyłem tych wszystkich ludzi, te budynki, festiwalowe namioty i krany z piwkiem od razu poczułem niesamowity klimat tego miejsca. Heathen w sumie nigdy nie słuchałem studyjnie, słyszałem sporo dobrego, a koncert był zwyczajnie ok, głównie wokalista tam kładł srogo lachę, ale ogólnie git, według mnie brakowało trochę więcej takich thrashyków do pokiwania się w lineupie.
A w naszej relacji (nie mojej) tak o tym koncercie napisaliśmy:Zakkahletz pisze: ↑czw lip 21, 2022 3:21 pmPosłuchałem na YT i o ile np. "Death By Hanging" wokalnie wyszło na Mysticu bardzo marnie, to z kolei "Blood To Be Let" nadspodziewanie dobrze i na koncert z taką dyspozycją pana wokalisty wybrałbym się chętnie. Skoro zagrali u nas aż 2 razy w tym roku, to pewnie zbyt prędko nie wrócą, ale jak już to się stanie, to mam nadzieję, że tym razem dla odmiany będzie Wawa.blackcocker pisze: ↑pn cze 06, 2022 12:30 am Na Warm Upa dotarłem dopiero koło godziny 22 jak już grało Heathen w B90 - dla nas Shrine Stage, ogólnie nigdy nie byłem na terenie Stoczni i Pleneru 33, ale jak zobaczyłem tych wszystkich ludzi, te budynki, festiwalowe namioty i krany z piwkiem od razu poczułem niesamowity klimat tego miejsca. Heathen w sumie nigdy nie słuchałem studyjnie, słyszałem sporo dobrego, a koncert był zwyczajnie ok, głównie wokalista tam kładł srogo lachę, ale ogólnie git, według mnie brakowało trochę więcej takich thrashyków do pokiwania się w lineupie.![]()
Na Shrine czekało nas małe orzeźwienie w postaci Heathen. "To będzie zajebisty koncert" - pomyślałem sobie, gdy grupa rozpoczęła kawałkiem "The Blight". I rzeczywiście: chłopaki cisnęli tak, że nie było zmiłuj. Głównie walili numerami z relatywnie świeżego "Empire of the Blind", ale i dla starych fanów poleciało kilka kompozycji przyprószonych siwizną. David White w dobrej formie wokalnej, a i żarty wychodziły mu znakomicie: jego reakcja na głośne "pierdol się" z publiczności: bezcenna. Mój faworyt z setlisty? Kapitalny "Sun in My Hand" - lepszy niż na albumie! I tak: już wtedy nie było Lee Altusa - zastąpił go Kyle Edissi.
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Czyli jak zareagował?
Nie wiem, mnie tam nie było
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Zajebista gadka z Rickiem, duzo fajnych historii z tamtych czasow - https://www.youtube.com/watch?v=FvRIZ5QJrAo
Dwie czesci na kanale Zetro
Dwie czesci na kanale Zetro
Rick to mega pozytywny typ. Dobrze go wspominam z koncertu promującego Tempo u nas 
Rick jest PrzeKotem 
On coś tam jakiś swój projekt kombinował.
Mam nadzieję, że wróci do aktywnego koncertowania i wpadnie do Europy
Mam nadzieję, że wróci do aktywnego koncertowania i wpadnie do Europy
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Wiem, że to trochę wsadzanie kija w mrowisko, ale w zasadzie zgodzę się
https://www.terazmuzyka.pl/charlie-bena ... owy-album/
Jaki kij w mrowisko, przecież to żadna kontrowersja
Forum internetowe to poważna sprawa.
Żaden kij w mrowisko - debiut Exo regularnie pojawia się na topie takich zestawień.
-
Deleted User 8107
Dla mnie Majster od tapet, ale ja z tego gatunku słucham praktycznie tylko 3 zespołów 
Z gustami jest jak z wiadomo czym
A to wszystko i tak dyskusje o gustach zawsze 
E tam, bajki gadacie Panowie...
Wszystko skończyło się na Kill"Em All
Wszystko skończyło się na Kill"Em All